Coding Class 2017

6. årgang på Lundehusskolen har de sidste to måneder været en del af Coding Class sammen med 60 andre københavnske folkeskoler.
Coding Class er et projekt, hvor eleverne lærer at kode i programmet Scratch, og hvor de lærer, at være kreative og innovative gennem teknologi, så de kan finde nye løsninger på forskellige problemstillinger.

I forrige uge præsenterede 6.d deres projekter for deres samarbejdspartner Clio-Online og i fredags var det så 6.e, der besøgte deres samarbejdspartner Experimentarium for at fremlægge projekterne for Experimentariums digitale redaktør, marketingsmedarbejdere, pressefolk, evalueringsfolk, selveste direktøren og andre der er optaget af skolerne samt folkene fra Coding Class.
Det var en super oplevelse for årgangen at samarbejde med en virksomhed, og eleverne fik stor ros for deres projekter af både medarbejderne fra Coding Class og virksomhederne.

Coding Class-klasserne har alle haft et samarbejde med en virksomhed, hvilket har givet eleverne indblik i, hvad it, teknologi og deres nyvundne færdigheder kunne bruges til i den virkelige verden. Samtidig har eleverne præsenteret deres egne biddrag overfor virksomheden og fået feedback på deres løsninger

Lundehusskolen ønsker alle
en glædelig jul,
og et godt nytår.

Juleafslutning 2017

Stemningsbilleder fra Lundehusskolens juleafslutning i vores dejlige aula. Der var masser af gode indslag, overrraskelser og en super god stemning. Tak til alle børnene der biddrog, på scenen og i publikum. Tak til alle de voksne og rigtig god ferie til jer allesammen!