Skolegård

Klik på billedet for at se plan i større format

Renoveringsarbejdet i skolegården er nu i fuld gang. Renoveringen afsluttes til sommer 19, og vi vil da gerne have Københavns bedste skolegård. Hele gården bliver én stor og inspirerende legeplads med zoner, som er målrettet elevernes forskellige aldre. Vi glæder os til endnu en synlig forbedring af skolens i forvejen fine og børnevenlige faciliteter.

Særlige linjer

Fra næste skoleår opretter vi særlige linjer på Lundehusskolen, som alle børn kan vælge imellem. Linjerne skal sikre, at børnene får en varieret skoledag, og at Lundehusskolen tilbyder mere end det, der kan måles og vejes. En af linjerne bliver Basketball, hvor vi har indgået et samarbejde med BørneBasketFonden. Frem til vinterferien skal vi, sammen med elever og forældre, finde ud af, hvilke andre linjer man kan vælge imellem. Eksempel på linjer kunne være musik, friluftsliv, innovation og bæredygtighed, mad, drama og håndværk.

Foredrag

Foredrag om egenomsorg for forældre og pædagogisk personale mandag d. 4/2 kl. 16.45-19.00.

Vi må passe på os selv for at passe på dem, vi holder af. I dette foredrag vil der være fokus på at forstå forskel mellem vilkår og det, vi har indflydelse på. Du vil få viden om, hvordan hjernen er opbygget for at forstå reaktionsmønstre hos både store og små. Desuden vil du få en grundig indføring i at forstå elementerne i self-compassion (egenomsorg på dansk). Der vil blive præsenteret redskaber, som kan hjælpe os med at være mere nænsomme overfor os selv i hverdagen. Fra den positive psykologi fremhæves fokus på styrker. Samlet set præsenteres forskningsbaseret viden om og øvelse i hvordan vi kan starte en forandringsproces for at blive bedre til at passe godt på os selv.

Tilmelding på dette link: www.fritilmeld.dk/egenomsorg